غفوری تودیع و خادم آستانه به عنوان مدیر کانون زبان استان معرفی خواهد شد
یزدفردا "غفوری مدیر کانون زبان استان صبح پنج شنبه تودیع و خادم آستانه به عنوان مدیر جدید کانون زبان معارفه خواهد شد
به گزارش یزدفردا بنابراعلام روابط عمومي كانون پرورش فکری استان يزد، مراسم توديع و معارفه مديريت كانون زبان استان يزد، ساعت 9 صبح روز پنج شنبه، دوم دي ماه با حضور دكتر فكري، معاون آموزش و نوآوري كانون زبان كشور و خسروي، مشاور رئيس كانون زبان در امور استانها، در محل سالن اجتماعات كانون زبان استان، واقع در خيابان آيت ا... كاشاني برگزار مي شود.
غفوري با سابقه کار سی ساله ، مدت 16 سال است كه مديريت كانون زبان استان يزد را به عهده داردسابقه حضور در آموزش و پرورش وشهرداری یزد (رییس دارآمد عمومی-معاون اداری مالی ) و حراست استانداری یزد را در کارنامه خود دارد .
رضا خادم آستانه که از بدو خدمت و به مدت 12 سال، مسئوليت آموزش و امور زبان آموزان كانون را به عهده داشته است قرار است به عنوان جانشین غفوری سکان کانون زبان استان را در دست بگیرد .
كانون زبان استان، در سال 1372 در يزد، راه اندازي شد و در حال حاضر، با بيش از 50 مدرس و قريب به 5000 زبان آموز، در بخش هاي انگليسي نوجوانان و بزرگسالان و بخش عربي، مشغول به كار مي باشد.
- نویسنده : یزد فردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا
پنجشنبه 06,مارس,2025